Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533562 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 11
Előző Következő
Magas likopintartalmű görögdinnye 2023-12-02 23:15:46
Az emberek nagy százaléka a kedvenc nyári gyümölcsének a görögdinnyét nevezné meg. Az egyik legjobb szomjoltóról van szó, amely még ráadásul finom is. De ne csak azért együk, mert ízletes, hiszen a gyümölcsnek magas a likopintartalma, ami még szerethetőbbé teszi ezt a tápláléko...
Kalóriaégető szuperételek, amelyek segítik a fogyást 2023-01-10 12:44:21
Lassan, fokozatosan vezesse be az alábbi ételeket mindennapi étrendjébe, amíg el nem éri, hogy sokkal többet eszik az alábbi ételekből, mint azelőtt. 1. Paradicsom Gyümölcs? Vagy inkább zöldség? Kit izgat? Annyit elég tudnia róla, hogy hosszútávon rengeteg jót tesz szervezetéért, rövid távon pedig segíti a fogyókúrát és gátolja az elvesztett súlyfelesleg visszaszedését. Ala...
10 étel a magas vérnyomás csökkentésére 2023-01-05 23:14:41
A hipertónia, vagy magas vérnyomás egy meglehetősen gyakori betegség, mely nem csak az idősebb korosztály egészségére jelent veszélyt, hiszen már huszas, harmincas éveinkben is megkeserítheti életünket. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy a magas vérnyomás csillapításához elengedhetetlen a gyógyszeres kezelés, és a panaszok megjelenése "természetes" a kor előrehaladtával, v...
Zsírégető, fiatalító, ráncvasaló zöldségek és gyümölcsök 2015-09-22 09:19:52
Vitaminok és gyógyszerek helyett fogyaszd rendszeresen a természet fogyasztó és szépítő növényeit. Az egészséges táplálkozás alapjait a zöldségek és gyümölcsök alkotják, de nemcsak a megfelelő emésztéshez szükséges rostok miatt, hanem a számtalan vitamin és ásványi anyag miatt is nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Sárgabarack Így gátolja az öregedést -A...
Zsírégető, fiatalító, ráncvasaló zöldségek és gyümölcsök 2015-09-22 09:18:55
Vitaminok és gyógyszerek helyett fogyaszd rendszeresen a természet fogyasztó és szépítő növényeit. Az egészséges táplálkozás alapjait a zöldségek és gyümölcsök alkotják, de nemcsak a megfelelő emésztéshez szükséges rostok miatt, hanem a számtalan vitamin és ásványi anyag miatt is nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Sárgabarack Így gátolja az öregedést -A k...
Nem árt tudni, mivel etetnek 2012-03-11 09:56:58
ÉLELMISZER-ADALÉKANYAGOK A fogyasztók általában nem ismerik az élelmiszer-adalékok sokaságát. A termékek címkéi a fogyasztók tájékoztatását szolgálják, de a E-kódok önmagukban nem sokat mondanak. Az alábbiakban közöljük az élelmiszer-adalékok E-kódjainak listáját. A táblázat a vegyületek (mellék)hatásait is felsorolja; készült a Zöldköznapi kalauz alapján (a Föld Napja Alapí...
Tvn konyha A titokzatos E-betű 2011-08-09 19:19:43
A titokzatos E-betűkről kémiát már évszázadok óta használják az élelmiszeriparban. Az elsô próbálkozások természetesen még nem az adalékanyagok hozzáadásáról, a szín, az íz stb., megóvásáról szólak. Eleink az élelmiszerek eltarthatóságának idejét akarták növelni. Kezdetben aszalták, szárították a gyümölcsöket, a bogyókat. Azután megjelent a sóval való tartósítás, az erjesztés...
A 4 legerősebb rákellenes nyár 2011-06-15 07:56:44
A 4 legerősebb rákellenes nyári gyümölcs A vitaminban és rostban gazdag, mézédes gyümölcsök fogyasztásával csökkentheted a rák kialakulásának kockázatát. Szerző: Debreceni Andi 2011. június 14. Sajnos manapság a rettegett kór egyre gyakrabban üti fel a fejét, nincs tekintettel arra, hogy fiatalról, idősről, nőről vagy éppen férfiról van-e szó. Azonban a gyümölcsök rendszer...
Újra E 2010-12-02 18:02:18
E160 Név:karctinoidok Veszélyesség:Veszélytelen Típus:Színezékek Leírás A sárgarépa színanyaga, amely egyben az A-vitamin el?anyaga. E160a Név:karotin-a,-b,-c Veszélyesség:Veszélytelen Típus:Színezékek Leírás Szintetikusan előállított béta-karotin. E160b Név:bixin, norbixin, annato, orlean Veszélyesség:Vitatott Típus:Színezékek Leírás Allergiát okozhat. E16...
Miért nem bomlik a nagyi 2009-07-10 15:32:58
ÉLELMISZER-ADALÉKANYAGOK Nem árt tudni, mivel etetnek A fogyasztók általában nem ismerik az élelmiszer-adalékok sokaságát. A termékek címkéi a fogyasztók tájékoztatását szolgálják, de a E-kódok önmagukban nem sokat mondanak. Az alábbiakban közöljük az élelmiszer-adalékok E-kódjainak listáját. A táblázat a vegyületek (mellék)hatásait is felsorolja; készült a Zöldköznapi ka...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.